Back to homepage

Gimnazija “Ruđer Bošković” – Beograd

Adresa: Kneza Višeslava 17, Beograd (Čukarica)
Telefon: 011/35-51-454
Website: www.osboskovic.edu.rs
Email: [email protected]

Gimnazija “Ruđer Bošković” je privatna gimnazija opšteg tipa koja je počela sa radom 2008. godine kada je i akreditovana od strane Ministarstva prosvete. U školi postoji mogućnost za ostvarivanje međunarodnih obrazovnih programa i to Cambridge IGCSE i IB Diploma Programme. Učenici posećuju kulturne i naučne manifestacije tokom cele godine, kao i gostovanja uvaženih naučnih radnika i istaknutih umetnika.

Vannastavne aktivnosti organizovane su iz različitih oblasti: sport, umetnost, jezici, prirodne i društvene nauke, lingvistika i novinarstvo.

Glavni zadatak škole je razvijanje i formiranje znanja i veština kroz savremen oblik nastave uz rad vrhunskih pedagoga i profesora.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga