Back to homepage

Privatna gimnazija “Milena Pavlović Barili” – Beograd

skolebezslikaAdresa: Maršala Birjuzova 2-4, Beograd (Stari grad)
Telefon: 011/243-26-13, 060/500-02-48
Website: www.mpbarilli.com
Email: [email protected]

Nastava se odvija kroz individualni pristup gde se tempo i način učenja prilagođava svakom učeniku. Nakon nastave učenicima su svakodnevno na raspolaganju profesori koji će kroz mentorski rad dodatno pojasniti gradivo i odgovarati na sva druga pitanja. U odeljenjima je raspoređeno maksimalno 15 učenika. Rad u manjim grupama dodatno podiže kvalitet nastave i omogućava profesorima da izdvoje više vremena za svakog učenika.

U okviru škole sprovodi se “Program plus” kroz koji se upotpunjuju znanja i veštine, kontinuiranim i praktično-teoretskim radom. Program u trajanju od 2-4 školska časa, održava se 2 puta nedeljno, nakon redovne nastave.

Besplatna priprema za prijemne ispite na fakultetima omogućena je svim učenicima završnih godina.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga