Back to homepage

Privatna škola “Vladislav Petković Dis” – Beograd

skolebezslikaAdresa: Internacionalnih brigada 57, Beograd
Telefon: 011/3445-365
Website: www.skoladis.edu.rs
Email: [email protected]

Privatna škola “Vladislav Petković Dis” je verifikovana od strane Ministarstva i od tada radi kao opšti tip gimnazije. Nastava se sluša na srpskom i engleskom jeziku po programu Ministarstva prosvete. Nastava se izvodi u manjim grupama od 10 do 12 učenika po odeljenju, što doprinosi efikasnijoj nastavi, boljem fokusu učenika, a takođe profesorima ostavlja više vremena za individualni rad sa svakim od učenika.

Škola je opremljena modernim nastavnim sredstvima, a nastava se odvija u specijalizovanim učionicama, kabinetima za prirodne nauke i informatiku. Sa učenicima rade stručni kadrovi koji primenjuju savremene metode u nastavi.

U sklopu školarine uračunat je program redovne, izborne i dodatne nastave uz individualni rad sa profesorima, tri obroka dnevno: doručak, užina, ručak, školski pribor i udžbenici, ekskurzije, posete, izleti.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga