Back to homepage

Prva sportska košarkaška gimnazija “Koledž” – Beograd

Adresa: Stjepana Supanca 15 a, Beograd (Železnik)Prva kosarkaska gimnazija koledz logo
Telefon: 011/2570-199
Website: www.koledz-beograd.edu.rs
Email: [email protected]

Kod starih Grka gimnazija je bila mesto gde su mladići i odrasli vršili telesna vežbanja. Kasnije gimnazija postaje središte celokupnog duhovnog života. Prva sportska košarkaška gimnazija “Koledž” nastala je iz potrebe da se objedini jedno i drugo. Pored toga što učenicima pruža opšte obrazovanje jer je gimnazija opšteg tipa, otvara im i vrata sportskog uspeha.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Upis

Uslovi upisa u I razred:

  1. Položen kvalifikacioni ispit iz srpskog jezika i matematike
  2. Potvrda o bavljenju sportom (najmanje dve godine)
  3. Položen test provere psiho-fizičkih sposobnosti
  4. Test provere psiho-fizičkih sposobnosti polaže se u gimnaziji u dogovoru sa kandidatima.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga