Back to homepage

Računarska gimnazija – Beograd

racunarska-gimnazija-logoAdresa: Knez Mihailova 6, Beograd
Telefon: 011/2636-090
Website: www.rg.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2005. godine i od tada se primenjuje nastavni plan i program namenjen obdarenim učenicima računarske gimnazije. Osnivač škole je kompanija Computer Equipment and Trade. U školu se mogu upisati svi učenici sa završenim osnovnim obrazovanjem i položenim prijemnim ispitom iz matematike.

Nastava se realizuje u modernim učionicama gde svaki učenik ima svoj računar. Multimedijalni oblik obrazovanja zamenio je nekadašnja nastavna sredstva kao što su kreda i tabla i pokazao se kao efikasniji, podižući zainteresovanost, uz motivisanje učenika da aktivno učestvuju u nastavi.

Nastava se održava na srpskom jeziku u prepodnevnoj smeni u odeljenjima sa najviše 25 đaka. Dodatna nastava organizuje se za sve zainteresovane učenike, dok se subotom učenici pripremaju za učestvovanje na raznim takmičenjima. Stipendije su namenjene najboljim učenicima, dobitnicima nagrada na takmičenjima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga