Back to homepage

Srednja škola “Ušće” – Beograd

Adresa: Dobanovačka 56, Beograd
Telefon: 011/3131-246
Website: www.spes.edu.rs
Email: [email protected]

Škola obrazuje učenike po planu i programu Ministrarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Školovanje traje 4 godine, po sistemu 4+4, gde bi učenici završetkom ove srednje škole bili povlašćeni pri upisu privatnog fakulteta iz istog područja rada, čiji je osnivač isti vlasnik.

Nastava se odvija u manjim grupama, do 25 učenika, što ostavlja više prostora nastavnicima da posvete veću pažnju svakom od učenika. Praktična nastava realizuje se u savremeno opremljenim kabinetima. Uspešnim sportistima, omogućeno je školovanje po posebnim uslovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga