Back to homepage

Srednja škola “Artimedia” – Beograd

artimediaLogoAdresa: Bulevar Vojvode Mišića 41, Beograd
Telefon: 011/30-66-369
Website: www.artimedia.edu.rs
Email: [email protected]

Učenicima su obezbeđeni odlični uslovi za rad u posebno adaptiranim učionicama, uz rad sa vrhunskim stručnjacima u svojim oblastima i savremenim nastavnim sredstvima i opremom. Za potrebe praktične nastave po programu za područje rada kultura, umetnost i javno informisanje, škola raspolaže sa: tonskim i foto-video studiom, studiom za live inženjering, interaktivnim nastavnim učilima.

U sklopu nastavnog plana i programa za gimnazije opšteg tipa, propisanog od strane Ministarstva, učenicima se kroz sistem celodnevne nastave pruža mogućnost inoviranja uz zadovoljavanje širokih interesovanja učenika. U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovane su brojne sekcije pre svega iz oblasti umetnosti.

Osnovni cilj škole predstavlja obrazovanje učenika i sagledavanje realne slike o umetničkim sposobnostima svakog učenika, što će biti od velike važnosti pri izboru fakulteta.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

Područje rada: Gimnazija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jelena
3 godine ranije

Koliko kosta clanarina godisnjog skolovanja

Pretraga