Back to homepage

Srednja škola “Dositej” – Beograd

dositejlogoAdresa: Nušićeva 12a, Beograd
Telefon: 011/323-55-00
Website: www.ssdositej.edu.rs
Email: [email protected]

Tokom četvorogodišnjeg obrazovanja učenici stiču neophodna znanja kako bi po završetku školovanja što spremnije pristupili radnom odnosu ili nastavili školovanje na nekom od fakulteta ili viših škola. Kroz nastavni proces podstiče se timski i individualni rad uz negovanje ljudskih prava, kulture ponašanja, poštujući privatnost svakog učenika.

Nastava se izvodi uz primenu savremenih nastavnih sredstava i bazirana je na modernim principima. Kroz grupni i individualni rad učenici se osposobljavaju za praktičnu primenu stečenih znanja i veština. Pored redovne nastave vrši se prekvalifikacija i dokvalifikacija učenika, a omogućen je i program vanrednog školovanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Srednja škola "Dositej" u Beogradu

U školskoj 2017/2018. godini Srednja škola “Dositej” upisuje učenike u I, II, III i IV razred sledećih obrazovnih profila:

  • Opšta gimnazija
  • Ekonomski tehničar
  • Pravni tehničar
  • Turistički tehničar

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
MM
1 godina ranije

Da li je ove godine neko upisao ovu skolu ?
Drustveno-jezicka gimnazija

Pretraga