Back to homepage

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju – Beograd

Adresa: Studentski trg 5, Beogradlogoepa
Telefon: 011/218-1332
Website: www.skolaepa.com
Email: [email protected]

Škola je smeštena u zgradu Kolarčeve zadužbine, a osnovana je 2008.godine. Učenici stiču primenjiva znanja iz oblasti ekonomije, prava i administracije i trgovine, ugostiteljstva i turizma, što im omogućava nastavak školovanja na fakultetima iz te oblasti.

Stručan nastavni kadar kroz dinamičnu i interaktivnu nastavu primenjuje savremene metode nastave kako bi što efikasnije preneli znanje na učenike. Radi se u manjim grupama što omogućava nastavnicima da posvete više vremena svakom od učenika, čime je ispunjen glavni preduslov za uspešno usvajanje znanja. Praktična nastava održava se u školi i u preduzećima sa kojima škola ima sklopljenu saradnju.

U sklopu vannastavnih aktivnosti organizovano je više sekcija: novinarsko-literarna, retorička, sportska, biloško-ekološka, matematička, internet, istorijska, kartografska i horska sekcija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga