Back to homepage

Srednjoškolski obrazovni centar ,,SMARTANAC” – Beograd

Adresa: Narodnih heroja 30 (opština Novi Beograd), I sprat
Telefon: 011/404-40-59; 063/250-233
Website: smartanac.edu.rs
Email: [email protected]

Srednjoškolski obrazovni centar „SMARTANAC“ nalazi se na lako dostupnoj i saobraćajno dobro povezanoj lokaciji na Novom Beogradu, u ulici Narodnih heroja broj 30, na uglu sa Bulevarom Zorana Đinđića, preko puta zgrade Uprave carina.

Učenicima i nastavnicima na raspolaganju je moderan, svetao, klimatizovan i siguran prostor, opremljen i prilagođen savremenom pedagoško-obrazovnom procesu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga