Back to homepage

Poslovno-mandžerska škola – Lazarevac

Adresa: Branka Radičevića 27а, Lazarevacposlovno menadzerska skola lazarevac logo
Telefon: 011/812-62-21
Website: www.poslovnaskola.edu.rs
Email: [email protected]

Poslovno – menadžerska škola nalazi se u Lazarevcu, 55 km od Beograda. Registrovana je rešenjem Ministarstva prosvete 2009. godine. Nastava se izvodi po metodama obrazovnog sistema Evropske unije.

Svi učenici imaju mogućnost da prođu besplatnu obuku iz vođenja malog biznisa, kao i obuke koje će doprineti razvoju karijere, pripremi za nastavak školovanaj na studijama, pokretanju ličnog biznisa i sl.

Prilikom upisa učenici se opredeljuju za jedan od četvorogodišnjih smerova iz područja rada ekonomija, pravo i administracija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Obrazovni profili

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga

_Edukacija_300x250px