Back to homepage

Srednja škola “Prokopović” – Niš

Adresa: Devete brigade 6, Nišsrednja-skola-prokopovic-nis-logo-skole
Telefon: 018/529-998
Website: www.ssp.edu.rs
Email: [email protected]

Prva škola u privatnom vlasništvu ne samo u Nišu nego i u jugoistočnoj Srbiji. Budući učenici mogu da biraju smerove iz tri područja rada: trgovina, ugostiteljstvo i turizam, zdravstvo i socijalna zaštita i ekonomija, pravo i administracija. Škola prati trendove modernog obrazovanja kroz redovnu nastavu, a vrši i prekvalifikaciju i dokvalifikaciju polaznika, kao i program vanrednog školovanja.

Kroz obrazovno-vaspitni proces, učenici stiču potrebna znanja kako bi sami započeli svoj biznis ili nastavili školovanje na fakultetima i visokim školama iz srodnih oblasti.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
martin
2 godine ranije

jel ovo sve u jednoji privatnoji skoli

Aleksandra Saska Zivanovic
4 godine ranije

Koji su uslovi za upis ?

Pretraga