Back to homepage

Srednja ekonomska i medicinska škola “Hipokrat” – Novi Pazar

srednja-skola-hipokrat-novi-pazar (1)Adresa: Save Kovačevića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/332-400
Website: www.skolahipokrat.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja ekonomska i medicinska škola Hipokrat počela je sa radom 2003. godine. Nastava se odvija u novom objektu sa 6 učionica i kabineta opremljenih savremenim nastavnim sredstvima. Učenicima je na raspolaganju i otvoreni sportski teren. Praktična nastava realizuje se delom u školskim prostorijama i većim delom u nekoj od zdravstvenih ustanova i preduzeća sa kojima škola ima sklopljenu saradnju.

Nastava se odvija u manjim grupama što nastavnom kadru daje više vremena za individualni rad sa svakim od učenika, tokom nastave. Škola pruža posebne pogodnosti za sportiste.

Budući učenici biraju jedan od smerova iz dva područja rada: zdravstvo i socijalna zaštita, ekonomija, pravo i administracija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

Područje rada: Ekonomija, pravo, administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga