Back to homepage

Srednja škola – Novi Pazar

logosrednjanpAdresa: Bejevica bb, Novi Pazar
Telefon:+381 20 5100641
Website: www.ess.edu.rs
Email: [email protected]

Privatna Srednja škola u Novom Pazaru osnovana je 2009. godine. Škola učenicima nudi rad sa najsavremenijom opremom uz nadzor stručnog nastavnog kadra. Nastava se odvija u manjim grupama što ostavlja više vremena nastvavnom kadru za individualni rad sa svakim od učenika.

Nastava se odvija po svetskim standardima u multimedijalnim učionicama. Po potrebi škola angažuje goste predavače koji poseduju bogato iskustvo i stručno znanje.

Budući učenici biraju jedan od smerova iz 3 područja rada: ekonomija, pravo i administracija, gimnazija i kultura, umetnost i javno informisanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Gimnazija

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga