Back to homepage

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija – Novi Sad

elitnalogoAdresa: Dositejeva 10, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon: +381 21 6302-992
Website: www.elitna.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2002. godine odlukom Ministarstva prosvete, sa sedištem u Srbobranu. Godine 2005. preseljena je u Novi Sad gde započinje rad pod sadašnjim nazivom. Osnovni razlog izmeštanja škole bio je taj što je većina učenika i nastavnog kadra bila iz Novog Sada. U novoj zgradi, kvalitetnog enterijera sa modernom nastavnom opremom, škola je počela sa radom avgusta 2005. godine.

Škola raspolaže sa 970 m2 školskog prostora u kome se nalazi: 11 klasičnih učionica i kabineta sa modernom opremom, multidisciplinarna učionica, bilblioteka sa bogatim sadržajem knjiga, kantina. Sve protorije u školi pokrivene su video nadzorom radi bezbednosti učenika. Učionice su opremljene klima uređajima.

Misija škole ogleda se u pružanju kvalitetnog stručnog znanja koje će učenici primeniti na svojim poslovima i koje će im omogućiti napredovanje u daljem školovanju. Pored redovne nastave škola vrši i upis vanrednih učenika, a moguća je i dokvalifikacija i prekvalifikacija polaznika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada:

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga