Back to homepage

Gimnazija “Živorad Janković” sa domom učenika – Novi Sad

gimzivoradAdresa: Temerinska 28, Novi Sad
Telefon: 021/4736-185
Website: www.gimnazija-zivoradjankovic.info
Email: [email protected]

Gimnazija je osnovana 2002. godine sa sedištem u Novom Sadu. Škola raspolaže sa odlično opremljenim učionicama i kabinetima. Misija ove ustanove ogleda se u pripremi učenika za nastavak školovanja i profesionalni razvoj. Vizija škole bazira se na razvoju individualnih i kolektivnih sposobnosti kod svakog od učenika. Cilj je postizanje što kvalitetnije nastave, sa kompetentnim nastavnim kadrom, prateći razvoj tehnike i rastuće standarde u obrazovanju.

Školska zgrada raspolaže sa 600 m2 školskog prostora gde je smešteno: 3 klasične učionice, od kojih se jedna koristi kao višenamenska dvorana, kabineti za prirodne nauke (hemiju, fiziku i biologiju), računarski kabinet, biblioteka sa bogatim sadržajem knjiga, medijateka, trpezarija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija:

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga