Back to homepage

Prva privatna optičarska škola “Pašćan” – Novi Sad

optikalogoAdresa: Dečanska 9, Novi Sad
Telefon: 021/6419-472
Website: www.optikapascan.com
Email: [email protected]

Nastava se odvija uz najsavremeniju opremu gde je poseban akcenat stavljen na praktičnu nastavu, koja se izvodi po najvišim standardima. Sticanje praktičnih veština i znanja, vršiće se delom u školskim kabinetima i radionici, a delom u optičkim radnjama “Pašćan” u Novom Sadu.

Škola ima svoje partnere kako u Srbiji tako i van njenih granica, pre svega u zemljama članicama Evropske unije. Učenici prve godine dobijaju besplatne udžbenike i ekskurziju dobrodošlice.

Škola pruža mogućnost prekvalifikacije za sve obrazovne profile.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga