Back to homepage

Prva privatna srednja medicinska škola “Hipokrat” – Novi Sad

skolebezslikaAdresa: Dečanska 9, Novi Sad
Telefon: 021/6419-470
Website: www.skolasvnikola.edu.rs
Email: [email protected]

Prva privatna srednja medicinska škola “Hipokrat” je škola koja u potpunosti ispunjava sva zakonska pravila doneta od strane Ministarstva prosvete.

U školskim objektima površine preko 6000 m2, nastava se organizuje u manjim grupama (do 20 učenika), što nastavnom kadru ostavlja više prostora za individualni rad sa svakim od učenika. Đacima je na raspolaganju najsavremenija oprema raspoređena u 22 učionice i kabineta. Škola raspolaže i sa fiskulturnom salom, kao i sa tri otvorena sportska terena.

Uspostavljena  je saradnja sa mnogim organizacijama širom Srbije. Škola je akreditovala sve obrazovne profile iz svog nastavnog programa, a diploma je priznata u zemljama Evropske unije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga