Back to homepage

Računarska gimnazija “Smart” – Novi Sad

racunarska-gimnazija-smart-novi sad-zute-strane-imenikAdresa: Trg mladenaca 5, Novi Sad
Telefon: 021/ 47 28 200
Website: www.smart.edu.rs
Email: [email protected]

Škola je osnovana je 2009. godine. Njen osnivač je kompanija Smart d.o.o. Škola je opremljena najsavremenijom opremom, a nastavu drži visoko kvalifikovani nastavni i stručni kadar.

Nastava se izvodi u manjim odeljenjima, do 20 učenika, gde se poseban akcenat daje interaktivnoj nastavi, što ima za cilj da navede učenike na analitičko i logičko razmišljanje. Praktična nastava realizuje se u samoj školi, ali i u IT kompanijama sa kojima škola ima sklopljenu saradnju, gde učenici mogu da se upoznaju sa IT okruženjem, učestvuju u nekom od projekata i stiču neophodna znanja i veštine.

U sklopu vannastavnih aktivnosti učenicima je kroz razne sekcije omogućeno razvijanje talenta za glumu, novinarstvo i umetnost, ali i interesovanja za bilogiju, geografiju, istoriju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Gimnazija:

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga