Back to homepage

Srednja medicinska škola “Dositej Obradović” – Novi Sad

dositejAdresa: Suvoborska 6, Novi Sad
Telefon: 021/654-58-11
Website: www.dositejobradovicns.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja medicinska škola “Dositej Obradović” osnovana je 2010. godine. Škola teži ka savremenom načinu obrazovanja, koje će pomoći učenicima u daljem profesionalnom usavršavanju. Uz savremenu opremu koja prati evropske standarde teži se ka što zanimljivijoj i produktivnijoj nastavi. Škola je na samom izlazu iz Novog Sada u pravcu Veternika, u novom objektu, sa uređenim školskim dvorištem.

Nastava se odvija u manjim grupama, što ostavlja više prostora za individualni rad sa učenicima. Pored redovne nastave škola vrši i prekvalifikaciju i dokvalifikacu učenika. Diploma škole priznata je u svim zemljama Evrope.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan
7 godine ranije

Kako mogu da proverim da li je skola Akreditovana?Dobio sam informaciju iz ministarstva da skola nije akreditovana.
Zelim odgovor i uverenje !

Admin
7 godine ranije
Reply to  Stefan

Najbolje bi bilo da zatrasis akreditaciju od same skole, da vidis da li je akreditacija novijeg datuma, onda ces znati da li je akreditovana. Takodje, savetuj se sa pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje, oni imaju isto tu informaciju. Pozdrav

Macaaaa
1 godina ranije
Reply to  Stefan

Nije istina

Pretraga