Back to homepage

Srednja stručna škola “Krug” – Novi Sad

krug_logoAdresa: Suvoborska 6, Novi Sad
Telefon: 021/643-58-58
Website: 
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2009. godine rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Dva puta je menjano sedište škole da bi septembra 2011. godine bila preseljena u Novi Sad na adresu Suvoborska 6, gde se i danas nalazi.

Škola svojim učenicima nudi moderan način obrazovanja kroz nastavni plan i program za redovne učenike, a takođe nudi mogućnost prekvalifikacije i dokvalifikacije.

Budući učenici biraju jedan trogodišnji ili četvorogodišnji smer iz 5 područja rada: ekonomija, pravo i administracija, saobraćaj, šumarstvo i obrada metala, geodezija i građevinarstvo i trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Saobraćaj

Područje rada: Šumarstvo i obrada drveta

Područje rada: Geodezija i građevinarstvo

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga