Back to homepage

Ekonomsko-menadžerska škola – Pančevo

ekon-menadz-pancevo-privatnaAdresa: Maksima Gorkog 25, Pančevo
Telefon: 013/355-500
Website: www.ekomen.org
Email: [email protected]

Škola je osnovana 2006. godine i vrši obrazovanje učenika u području rada ekonomija, pravo i administracija. Škola je prvenstveno orijentisana na upis vanrednih učenika , dok će upis redovnih učenika početi kada se prevaziđu problemi vezani za ekonomsku krizu. Besplatno školovanje u srednjim školama koje su u državnom vlasništvu, dodatno utiče na odluku škole da se orijentiše, za sada, samo na upis vanrednih učenika.

U školi je uspostavljen efikasan sistem vanrednog školovanja, koji je prilagođen pre svega zaposlenim licima, a usklađen je i sa drugim obavezama polaznika. Polaznici se osposobljavaju za planiranje i organizaciju spostvenog biznisa. Nakon završetka školovanja mogu da nastave obrazovanje na određenim fakulktetima i višim školama sa kojima je uspostavljena saradnja.

Škola raspolaže sa moderno opremljenim prostorom i savremenim nastavnim sredstvima. Trenutno školu pohađa oko 250 učenika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga