Back to homepage

Srednja stručna škola “Vizija” – Pančevo

vizijalogoAdresa: Vuka karadžića 1, Pančevo
Telefon: 013/355-058
Website: www.skolavizija.rs
Email: [email protected]

Škola vrši obrazovanje i vaspitanje učenika i stručno obrazovanje odraslih. Nastava se odvija uz rad visokostručnog i kompetentnog nastavnog kadra, primenom modernih nastavnih metoda i savremenih nastavnih sredstava. Cilj škole je efikasno i kvalitetno obrazovanje učenika uz sticanje znanja i veština dovoljnih za uključivanje u radne procese nakon školovanja ili nastavak školovanja na nekom od falkulteta.

Trenutno se radi na adaptaciji i opremanju amfiteatra, teretane, fiskulturne sale, kafe restorana, kako bi učenici, u novoj školskoj godini, bili dočekani u što boljem ambijentu i uslovima za rad.

Budući učenici biraju jedan od smerova iz 7 područja rada: ekonomija, pravo i adminitracija, saobraćaj, šumarstvo i obrada drveta, elektrotehnika, mašinstvo i obrada metala, građevinarstvo i geodezija i zdravstvo i socijalna zaštita.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Saobraćaj

Područje rada: Šumarstvo i obrada drveta

Područje rada: Elektrotehnika

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala 

Područje rada: Građevinarstvo i geodezija

Područje rada: Zdravstvo i socijalna zaštita

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga