Back to homepage

Srednja informatička škola – Sremski Karlovci

skolebezslikaAdresa: Mitropolita Stratimirovića 110, Sremski Karlovci
Telefon: 021/27-000-12
Website: www.kss.edu.rs
Email: [email protected]

U sklopu sistema Karlovačkih srednjih škola, koje su u privatnom vlasništvu, pored poslovno menadžerske škole, nalazi se i Srednja informatička škola. Učenici se kroz četvorogodišnje školovanje obrazuju u području rada elektrotehnika, kroz jedan od dva smera: elektrotehničar računara i elektrotehničar elektronike.

Učenici koji upišu smer elektrotehničar računara usvajaju znanja o održavanju računara i računarskih uređaja, upoznaju se sa instalacijom operativnih sistema, kreiranjem aplikacija, održavanjem računarskih mreža. Učenici sa smera elektrotehničar elektronike upoznaju se sa primenom poluprovodičnih elemenata u radio i tv tehnici, rade sa uređajima za kontrolu industrijskih procesa.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Elektrotehnika

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga