Back to homepage

Srednja poslovno-menadžerska škola – Sremski Karlovci

srposmenprivatnaAdresa: Mitropolita Stratimirovića 110, Sremski Karlovci
Telefon: 021/2700-015
Website: www.kss.edu.rs
Email: [email protected]

U sklopu sistema Karlovačkih srednjih škola, koje su u privatnom vlasništvu, pored informatičke, nalazi se i Srednja poslovno menadžerska škola. Učenici se kroz četvorogodišnje školovanje obrazuju u području rada: ekonomija, pravo i administracija kroz jedan od tri smera: ekonomski tehničar, pravni tehničar i finansijski tehničar.

Učenici koji se opredele za smer ekonomski tehničar, tokom školovanja stiču veštine upravljanja, organizovanja i kontrole, velikih, srednjih i malih preduzeća. Učenici smera pravni tehničar se kroz školovanje upoznaju sa pravnom terminologijom, stiču znanja iz oblasti administrativnih poslova, prisustvuju simulaciji suđenja, stiču navike za grupni i samostalni rad. Finansijski tehničari stiču osnovna znanja iz oblasti finansija i bankarstva, razvijaju komunikacijske i organizacione sposobnosti, savladavaju veštine potrebne za posao sekretara, računovođe ili administrativnog radnika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
aleksandra
1 godina ranije

Da li je skola akreditovana?

Pretraga