Back to homepage

Srednja škola “Global” – Subotica

globalprivatnalogoAdresa: Petra Drapšina 7, Subotica
Telefon: 024/555-647
Website: cms.global.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja škola “Global” u Subotici, osnovana je 2006. godine. Nastava je dvojezična, na srpskom i mađarskom jeziku i usklađena je sa programom koji propisuje Ministarstvo prosvete. Škola je pokrivena video nadzorm radi bezbednosti učenika. Školska zgrada se nalazi u centru grada sa kvalitetnim enterijerom i ograđenim dvorištem. Sve učionice opremljene su modernim nastavnim sredstvima.

Kvalitetan nastavni i vannastavni kadar kroz obrazovanje učenika, poseban akcenat stavlja na interdisciplinarni pristup nastavnim temama, kao i na razvoj nove kulture učenja, koristeći nove izvore informacija i tehnologija. Radi se u manjim grupama, do 15 učenika, što omogućava nastavnom kadru da više vremena posveti svakom od učenika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Prosledite nam potrebne informacije i u najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

OBRAZOVNI PROFILI

Područje rada: Ekonomija, pravo i administracija

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga