Back to homepage

Savetnik za upis

savetnik

Završetak osnovne škole predstavlja veliki stres i izazov za svakog osmaka. Pored brige o proseku ocena i pripremi za polaganje završnog ispita, potrebno je i napraviti pravi izbor pri sastavljanju liste želja i određivanja prioriteta za upis.

Izbor škole otvara nova pitanja: koja škola šta donosi, da li je suviše teška, da li je moguće zaposliti se nakon školovanja, koji fakultet je moguće upitsati posle… Toliko nepoznanica na jednom mestu može da stvori nepotreban pritisak i tremu.

Kroz seriju testova i razgovora sa vama, psiholozi i pedagozi otkrivaju kako su usmereni vaši talenti i lični afiniteti. Odgovorom na pitanja, uz asistenciju stručnih osoba, dobićete kompletnu sliku profesionalnih veština koje posedujete i na osnovu kojih ćete dobiti predlog o daljem školovanju.

Sve potrebne informacije možete pogledati na linku – Test profesionalne orijentacije – upis u srednju školu, a ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme (obavezno napišite vašu pravu e-mail adresu inače ne možete dobiti odgovor).

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Naslov poruke

  Vaša poruka

  Broj telefona
  (Nije neophodno)

  Pretraga