Back to homepage

Administrator računarskih mreža

Administrator računarskih mreža – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Među glavne odgovornosti spada povezivanje računara, održavanje mreže i druge računarske opreme. Brine se o eventualnim problemima na mreži i menja kvarne delove. U opis smera takođe spada zaštita podataka, kontrola pristupa korisnika, zaštita privatnosti i slično. Daje predloge o unapređenju mreže i o poželjnim promenama koje bi taj napredak ubrzale. Veći deo posla se radi sedeći i uključuje duži rad pred kompjuterskim ekranima pa može biti težak za oči, zglobove i kičmu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer administrator računarskih mreža? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer administrator računarskih mreža? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer administrator računarskih mreža. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga