Back to homepage

Alatničar

Alatničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Alatničar treba da vlada tenhološkim procesima i postupcima u mašinstvu. Obrazovanje traje tri godine i po završetku, učenik je osposobljen za rad u industrijskoj proizvodnji i zanatstvu. Bavi se proizvodnjom, sastavljanjem, održavanjem i popravkom svih alata koji se koriste u industrijama. Treba da je upoznat sa raznim vrstama alata, materijala za njihovu proizvodnju, radom na alatnim mašinama, termičkom obradom i slično.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer alatničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer alatničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer alatničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga