Back to homepage

Aranžer u trgovini

Aranžer u trgovini – Prekvalifikacija, vanredno obarzovanje

Pronalazi načine da robu na najbolji način prezentuje kupcima. Pored ovog, takođe radi i kao prodavac u nekim manjim preduzećima. Ukoliko je zaposlen u većim preduzećima i tržnim centrima postoji mogućnost putovanja. Ovaj smer je takođe dobra osnova za upis na akademiju umetnosti jer uključuje crtanje i ostale kreativne veštine.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer aranžer u trgovini? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer aranžer u trgovini? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer aranžer u trgovini. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga