Back to homepage

Armirač – betonirac

Armirač betonirac – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se građevinskim poslovima u koje spada rad sa armaturama i betonom. Zanimanja armirača i betonirca su veoma bliska pa su shodno tome spojeni u jedan smer. Armirač treba da bude u stalnom kontaktu sa projektom konstrukcije kako bi najbolje umeo da rasporedi armature. Radi se na otvorenom, na svim visinama i vremenskim uslovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer armirač betonirac? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer armirač betonirac? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer armirač betonirac. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pročitajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga