Back to homepage

Autoelektričar / Elektrotehničar za elektroniku na vozilima

Autoelektričar / Elektrotehničar za elektroniku na vozilima – Prekvalifikacija, vanredno

Bavi se ugradnjom električnih uređaja za automobile i slična vozila, njihovom popravkom i održavanjem. Proverava svu opremu poput akumulatora, klime, kočnica, generatora itd. Po potrebi menja neispravne delove. Radi delimično na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar za elektroniku na vozilima? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar za elektroniku na vozilima? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar za elektroniku na vozilima. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga