Back to homepage

Bačvar – Opis smera

Zanimanje – Bačvar

Izrađuje burad, bačve i slične proizvode. Uglavnom radi sa drvenim i metalnim materijalima. Za pravljenje ovih predmeta je neophodno posebno znanje koje će steći tokom prakse. Izrada ovih proizvoda je veoma specifična pa će shodno tome u upotrebi biti i posebni alati. Iako potražnja bačvarskih proizvoda u moderno doba nije na visokom nivou, oni će uvek biti neophodni pivarama, vinskim podrumima i sličnim preduzećima koja se bave proizvodnjom alkoholnih pića.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga