Back to homepage

Birotehničar

Birotehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Uči da radi referentne, administrativno-tehničke i upravno-pravne poslove. Može da se zaposli u državnim ustanovama, pravosuđu i lokalnoj samoupravi. Stiče znanja iz prava i ekonomije, ali i opšteg obrazovanja. Podrazumeva se da poseduju znanja iz stenografije, korespodencije, matične evidencije i sl. Uglavnom obavljaju administrativne poslove kao kancelarijski službenici.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer birotehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer birotehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer birotehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga