Back to homepage

Brodomehaničar

Brodomehaničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Brodomehaničari su stručnjaci koji popravljaju električne i mehaničke delove brodova i manjih plovnih vozila. Najčešće rade sa motorima i pogonima. Koriste razne alate i tehničke priručnike, a neke popravke mogu da vrše i ručno. Redovno vrše kontrolu i testiraju pogone. Menjaju šrafove, i drugu opremu, a mogu raditi i sa propelerima i kormilom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer brodomehaničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer brodomehaničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer brodomehaničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga