Četkar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pravi više vrsta četki i četkica koje imaju veliki broj upotreba. Prvenstveno se koriste u domaćinstvima, frizerskim salonima, industriji i u slikarstvu. Četkar obrađuje i radi sa različitim materijalima kao što su čelik, drvo, konac, najlon, goveđa, svinjska ili konjska dlaka, ali i dlake iz krzna veverica, jazavaca i drugih divljih životinja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer četkar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer četkar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer četkar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga