Back to homepage

Ćilimar

Ćilimar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Posao ćilimara podrazumeva osmišljavanje i izradu tkanine od pamuka, vune ili svile koja služi prvenstveno kao dekoracija za zidove ili kao prostirka. Svoj posao ćilimari obavljaju na vertikalnom razboju. Ćilimi i prostirke izrađeni na ovaj način imaju veliku tradicionalnu i kulturnu vrednost i svaka šara, boja ili druga karakteristika utkana u materijal može da ima posebno značenje i važnost za određeni narod ili teritoriju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer ćilimar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer ćilimar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer ćilimar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga