Back to homepage

Cvećar-vrtlar

Cvećar (vrtlar) – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Uzgaja, kupuje i/ili prodaje razne vrste cveća. Pravi cvetne bukete i cvetne aranžmane od sečenog cveća i rastinja. Zasađuje ukrasno bilje kao i drveće, a može raditi i na održavanju javnog gradskog zelenila. Pored održavanja niskog rastinja mora takođe i da vodi računa o drveću. Štiti bilje od oboljenja i štetnih insekata. Konstantno se kreće i radi u različitom okruženju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer cvećar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer cvećar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga