Back to homepage

Dizajner proizvoda od kože / modelar kože / galanterista – Opis smera

Zanimanje – Dizajner proizvoda od kože, tehničar modelar kože, galanterista

Dizajnira izgled pretežno kožnih odevnih predmeta (cipele, patike, jakne, šešire, kaiševe, remenje itd.) i ostalih kožnih rekvizita koji imaju određenu upotrebu. Njegov posao je kreativan, daje ideje i planove za izradu, a po potrebi i sam pravi predmete od kože. Oni se izrađuju serijski kao i pojedinačno. Potrebna je spremnost za timski rad, iako se ponekad radi samostalno. Kožni dizajn je veoma popularan u Italiji, te stoga italijanski jezik spada među predmete ovog smera.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga