Back to homepage

Dizajner zvuka

Dizajner zvuka – Prekvalifikacija, vanredno

Upoznat je sa audio i video medijima poput radia, televizora, računara, interneta i slično. Bavi se obradom zvuka za potrebe medija, a takođe može da pravi i sopstvene muzičke numere. Na raspolaganju su razni poslovi poput tonca na koncertima i svirkama, producenta, kompozitora, muzičkog saradnika itd. Promenljivo radno vreme.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer dizajner zvuka? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer dizajner zvuka? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer dizajner zvuka. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga