Back to homepage

Elektromehaničar za mašine i opremu

Elektromehaničar za mašine i opremu – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Elektromehaničar za mašine i opremu radi na popravci i održavanju električnih postrojenja i električne opreme raznih kategorija. Školovanje kombinuje praktičnu i teorijsku nastavu. Radi se na izučavanju konstrukcija i načina rada električnih mašina, dijagnozi i popravci kvarova i slično. Nakon završenog trogodišnjeg školovanja relativno lako je naći posao jer je veliko interesovanje za ovim zanimanjem u gotovo svim fabrikama, bilo javnim ili privatnim, koje koriste električne mašine i opremu. Moguć je i nastavak školovanja na višim školama ili fakultetima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektromehaničar za mašine i opremu? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektromehaničar za mašine i opremu? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga