Back to homepage

Elektromonter mreža i potrojenja

Elektromonter mreža i postrojenja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Angažovan je na poslovima uspostavljanja i kontrole ispravnosti instalacija i nadzemnih i podzemnih energetskih sistema visokog i niskog napona, neophodnih radi rasvete puteva i naselja, klimatizacije. Pored toga, zadužen je i za montažu, održavanje i demontažu transformatora, razvodnih ormana, komandnih stanica, dalekovoda, posebnih mreža za zaštitu od strujnog udara i ostalih energetskih mreža. Klizno radno vreme. Mogućnost zaposlenja u raznim kompanijama i EPS-u.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektromonter mreža i postrojenja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektromonter mreža i postrojenja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektromonter mreža i postrojenja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

Pretraga