Back to homepage

Elektrotehničar elektromotornih pogona

Elektrotehničar elektromotornih pogona – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi u fabrikama u kojima se koriste elektromotorni pogoni. Održava i popravlja električne mašine. Ima uvid u nove tehnologije rada elektromotornih pogona. Takođe radi sa elektroinstalacijama. Po završetku srednje škole može da nastavi obrazovanje na fakultetima ili višim školama, a može i odmah da se zaposli jer je ovo zanimanje traženo na tržištu rada.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar elektromotornih pogona? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar elektromotornih pogona? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar elektromotornih pogona. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga