Back to homepage

Elektrotehničar (mehaničar) za rashladne i termičke uređaje

Elektrotehničar (mehaničar) za rashladne i termičke uređaje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Vrši kontrolu i popravku uređaja za održavanje toplote. Najčešće radi sa frižiderima, zamrzivačima i električnim pećima. Ponekad u obzir dolaze i veći industrijski uređaji. Pregleda elektroenergetske komponente, ulkjučujući i motore. Menja neispravne i stare delove za nove. Veći deo vremena provodi u radionicama. Položaj tela zavisi od uređaja na kom radi.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar za rashladne i termičke uređaje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar za rashladne i termičke uređaje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar za rashladne i termičke uređaje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga