Back to homepage

Elektrotehničar multimedija (audio i video tehnike)

Elektrotehničar multimedija – Prekvalifikacija, vanreno obrazovanje

Stara se o analognim i digitalnim video i audio napravama: televizijskim prijemnicima, monitorima, video i audio plejerima, kamerama. Učestvuje u stvaranju televizijskih i radio sadržaja (reklama, emisija) primenjujući moderna softverska rešenja, ali i na neposredniji način, kao kamerman ili ton majstor u studiju. Vrši video nadgledanje i elektronsko obezbeđenje prostora. Pruža tehničku podršku za štampana i elektronska izdanja medija.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar multimedije? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar multimedije? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar multimedije. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga