Back to homepage

Elektrotehničar procesnog upravljanja

Elektrotehničar procesnog upravljanja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Računari se koriste u mnogim različitim delatnostima poput rada semafora, bezbednosnih uređaja, scenskih efekata, grejanja, hlađenja itd. Posao elektrotehničara procesnog upravljanja je da programira računare tako da oni uspešno obave sve procese za koje su namenjeni. Na raspolaganju su mu poslovi u elektroprivredi, nadzoru, kulturnim ustanovama, hotelima i slično. Takođe radi i sa mikroračunarima u telefonima, kamerama i raznim ekranima. Neophodno je poznavanje novih trendova iz elektrotehnike, sveta računara, automatskog upravljanja, kao i njihova primena u praksi.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar procesnog upravljanja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar procesnog upravljanja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar procesnog upravljanja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga