Back to homepage

Elektrotehničar signalno-sigurnosnih postrojenja – Opis smera

Zanimanje – Elektrotehničar signalno-sigurnosnih postrojenja

Bavi se održavanjem SS postrojenja, vrši laboratorijska merenja, ispitivanja i servisiranja sklopova i podsklopova SS postrojenja, ucestvuje u opremanju pruge novim i sanaciji postojecih SS postrojenja nakon vanrednih dogadaja. Obavlja dežurstvo u SS deonicama i otklanja evenutalne smetnje, ucestvuje u remontu dizel agregata, a radi i na spoljnim objektima sa specijalizovanim ekipama i pokretnim radionicama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga