Back to homepage

Elektrotehničar telekomunikacija

Elektrotehničar telekomunikacija – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

U područje njegovog rada spadaju fiksna i mobilna telefonija, kablovski Internet i televizija, komunikacija putem satelita i sl. Bavi se ugradnjom opreme za telekomunikaciju kao i uspostavljanjem i održavanjem telefonskih, računarskih i kablovskih mreža, što obuhvata testiranje njihove ispravnosti i popravku eventualnih kvarova. Ovo zanimanje podrazumeva učestalo stajanje i zahteva prilagodljivost različitim radnim sredinama (zatvoreni, otvoreni prostor, visina).

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer elektrotehničar telekomunikacija? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer elektrotehničar telekomunikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer elektrotehničar telekomunikacija. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga