Back to homepage

Farmaceutski tehničar

Farmaceutski tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pruža pomoć u izdavanju medikamenata i savete za njihovu primenu. Brine se o higijenskim uslovima pod kojima se skladište lekovi i drugi materijali. Obavlja nadzor nad proizvodnim stadijumima i stara se o neophodnoj dokumentaciji. Kontroliše funkcionalnost uređaja i pribora za proizvodnju. Vrši razne biološke, hemijske i fizičke testove. Prilikom rada može doći u kontakt sa škodljivim materijama, stoga je neophodno korišćenje opreme za zaštitu. Izvršenje svih radnih zadataka biva nadgledano od strane farmaceuta.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer farmaceutski tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer farmaceutski tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer farmaceutski tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga