Back to homepage

Geodetski tehničar – geometar

Geodetski tehničar – geometar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi na crtanju geodetskih karata koji se koriste za projektovanje drumskog i železničkog saobraćaja, planiranje naseljenih mesta, hidrograđevinskih struktura, itd. Osnovu za taj rad čine fizički prikupljeni podaci uz pomoć snimanja, premer razdaljine između specifičnih kota, matematička analiza informacija i na kraju, crtanje slike zemljišta u adekvatnom promeru. U tu svrhu koristi specijalnu napravu za uočavanje, sačuvavanje i šifrovanje informacija na terenu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer geodetski tehničar – geometar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer geodetski tehničar – geometar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer geodetski tehničar – geometar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledaj još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga